C!!

01st apr 2019blog

tada! Ik heb mijn c-diploma gehaald! Het was nog even spannend of ik mocht afzwemmen. De vorige les was het proefzwemmen en toen was ik ziek, dus eigenlijk was ik niet voor C opgeroepen. Pas toen iedereen was opgeroepen om te komen, mocht ik toch ook mee. Nog snel even mijn kleren en regenjas aan en vlug aansluiten in de rij. Wat was ik blij!

Flink wat banen zwemmen, onder een gat, over een mat en nog veel meer!

Het is mij gelukt!! Alleen was er nog niet meteen een diploma voor mij omdat ik natuurlijk pas op het laatste moment mee kon doen.

Maar ook dat werd super snel geregeld. Na het vrijspelen in het subtropisch bad, kwam mama al met het diploma aanlopen. Wat ben ik blij dat het allemaal gelukt is vandaag!

Dat moet gevierd worden met een ijsje. Helaas is de parel dicht op maandag, maar een slushpuppy is ook erg lekker!

Ik heb nu A, B en C gehaald, een mooi rijtje!

Add a Comment